trötter

idag var man trött igen
drömde nått konstigt inatt.. eller så konstigt vare kanske inte men lite wierd vare!
ibland vissa gånger "dagen efter" så kan det hända att man blir väldigt törstig under dan..
och i min dröm var jag väldigt törstig kan man säga: ja drömde att jag och nån mer hade ett kylskåp ute någonstans på nån park typ. och i det stod det massa juice - och mjölkpaket. och i var å varannan fem minutare så gick vi dit och bara hällde i oss juice och mjölk, haha satan så gott (y)
men sen vid 6 tiden så vaknade jag. och ja kunde inte somna om för ja var för jävla törstig. så antagligen drömde jag om det för att jag var så trörstig på riktigt,. så klockan 6 går jag upp för ja kände att jag behövde verkligen dricka, annars kunde ja inte somna igen, så gick å tog mig lite bravojuice, mumma (y) 
men sen när ja gick å la mig så tog de typ en timme att somna igen, snaark! och sedan vakna lite senare av att de var systrar och barn här hemma -.-
fast..alltid mysigt med lite småbarn, en på ett halvår och en på 1½ (;

okeejdå, kulkul^
puss på er <3

friidag

heeeeej!
som jag saa.. så har jag inte kunnat uppdatera för har jobbat kväll och inte hunnit med i tiden riktigt..
menmen sånt är livet på en pinne.
fick som tur va jobba dag idag, så att inte hela kvällen blev förstörd (y)
fast.. just nu gör jag inte mkt ändå, men sitter här och väntar på trevligt sällskap som är påväg (:

bild från förra lördan - jennöh(jennie)

här har ni en tjej som är roolig, söt, snäll, gulligt omtänksam & ALLtid taggad ;D

och imon är de förhoppningsvis planerat till en utgångskväll med jennöh iallafall, gillar't
så då kommer jag förhoppningsvis ha något att skriva om till helgens slut (y)



                               DEn spelas inte varje dag^


hellaaw

igår jobbade jag från 2 till 10 så hann inte uppdatera något för var satans trött när jag kom hem..
satte klockan på halv 12 imorse, men det är ju typiskt, att när man kan sova såpas länge så ska man såklart vakna självmant innan >.<
men iallafall rätt gött att få sova ut, även om jag fortfarande e trött. är alltid trött nu för tiden, inte kul, känns som jag inte kan vara pigg längre, för är trött dagarna ienda hur länge jag än sover.. fast.. kanske sover för länge också ?!
fast det har nog med att jag inte tränar längre också, har ju lixom alltid gått i fotboll men nu helt plötsligt sedan nångång i höstas så la jag av, och det är nog därför jag nu mera alltid är trött..
så då finns det två skäl till att jag behöver och borde börja träna nu (y)

nu är klockan 12 och och en timme ska jag gå ut till bussen för att åka till praktiken,
får la sätta på lite hög musik i hela huset så man vaknar till lite ;)


här får ni en liten bild från julen också, - systerdotter Emilia och tomten!

saturday night

som sagt..under dagen satt jag ba hemma och för det mesta framför datorn.. jennöh vart en aning seg innan hon kom till mig så vi kom inte iväg försen vid 9, och hemma hade emma suttit å väntat på att vi skulle komma iväg för att hon skulle följa med oss och det skulle även dragana och anna göra..
fast lite senare blev de lite ändrat, dragana och anna ångrade sig så ist kom janina och anna med oss (:  .. jag och jennöh cyklade upp så vi kom dit lite tidigare än dom men de kom dit snabbt där efter.
kunde ju vart lite mer drag om man säger så, man annars rätt okej för en lugn festkväll (y)

jag var slö å typ halvsov från 01 till 04 .. å vid 4 började dom städa och var klara vid 5 så dåå orkade inte vi cykla hem så vi sov hon jens.. de blev en lång kväll men sov ändå inte längre än till 11 för fyfan va kallt de vart när jag vakna så kunde inte somna om. gick upp och försökte väcka jennöh ist, som gick sådär bra^
tack o lov, för sedan kom pillan å mamma å hämtade mig så jag slapp gå hem (y)
så idag har jag vart väldigt seg har legat och tittat på film hela dagen, men nu händer inte mycket mer för om 10 minuter börjar johan falk på 4:an .. rekomenderas att titta på, dom är riktigt bra :)


friday I'm in love ..

tugga och svälj nu är de helg!

då var en vecka avklarad på APU:n .. men nästa vecka ska inte vi alla tre jobba tsm längre.. för jag å elin ska jobba kväll: 14:00 till typ 22:00, snark.. men ah, å anna ska fortfarande jobba dag.
elin var inte där igår heller, sicket hövve va ;D
men rätt lugn dag ändå, fastän, att ja å anna fick sluta 4 >.<
menmen, nästa vecka får jag iaf sovmorgon (y
men efter det så var ja med anna, och på vägen hem.. NI VILL INTE VETA VAD SOM HÄNDE PÅ BUSSEN :O:O
fyfaaan säger jag ba asså. ALDELLES FÖR PINSAMT för att sprida det här. USCH .. men ni som frågar kan la kanske få veta ;)
..så för den lilla incidenten som hände så fick vi åka direkt hem till mig för att jag behövde återställa det, för sådär kunde ja inte gå runt.
anna fick mig till att köpa godis, visst klart de var gott, men nu måste jag fan ta tag i tränandet asså -.-

nu äre lördag och under dan blire nog ba slapp för att tagga inför ikväll.. blir en helnatt med jennöh å en del annat folk (:       hoppas på lyckad kväll. det blir isf behövligt.


sommarn 08

you don't know

slutade 2 idag, de var riktigt gött (y)
när vi slutat så åkte vi till kungälv, elin gick till sin daniel, anna åkte hem, och jag missade bussen så fick vänta en halvtimma till nästa för orkade inte gå upp -.- (a) och sedan vid halv 4 kom dragana upp te mig, vi gjorde inget speciellt, satt mest å prata skit, alltså prata om allt å inget (; 
men imon ska jag iaf se till att göra nått, vad det nu kan tänkas bli. för det är ju lixom fredag så tänker inte sitta hemma hela dan å kvällen då inte. och lördag blir det jennie å folk. gilla (y)

AKOoN <3




I don't know what I'm going to take me to, or how to carry me to,
it's so damn painful.

I just torment myself?
a
nd you ...


tredje dan på praktiken

efter dessa praktikdagar är man helt slut, för att man har behövt gå upp så tidigt, och slita i köket (;
praktiken kan ta sig, för e mkt roligare på restaurangdagarna i skolan ..

men.. imon får vi troligtvis en till från klassen på samma ställe, anna, hon trivdes inte på sitt ställe å tillslut fick hon en plats hos oss :) .. turtur, för när praktiken e så seg så äre allt nice att jag nu har bååde elin och anna där (:

annars på dagarna efter man "jobbat" klart och kommit hem orkar man inte mkt mer, utan domma dagarna har jag för det mesta bara suttit hemma efter man kommit hem. lite segt kanske men orkar fan inte mkt mer.




vill vakna upp och veta att du ser mig, att du stannar kvar

19 januari

andra dagen på praktiken idag, och det var faktiskt sneppet bättre idag, så hoppas de kan bli ännu bättre med tiden då (y

men annars idag så har jag inte gjort mycket mer, för sånna här restaurang dagar kan verkligen ta slut på ens krafter om man har haft de stressigt i köket,, men som tur e har vi inte haft det...än
men ikväll äre föräldramötegrejs på skolan som eleverna ska med på.. men hoppas hyfsat många från klassen kommer..för går hellre i skolan än är på praktiken asså >.<

en go låt, man kan liva upp stämningen med lite (: ..kan behövas här 

APU -.-

APU yeey .. ehm nej inte direkt.. hade mkt hellre velat vara i skolan än på praktiken nu asså..
menmen inte mycket att göra åt, fast fasiken va tur ja hade som fick elin på samma ställe iaf :)
annars så hade..ah vet inte vad, tråkigt.se x5 ;o
första dan - inte kul alls, var allmänt seg, PLUS att jag skärde mig de första jag gjorde, AJ! ont gjorde det :(  råka typ "hugga" i fingret så skar rakt igenom nageln typ^
 

JAG OCH ELIN (L)

MEN ELIIIIIN?!?! får fan paniiiik, du fåår inte sluta :'(  flippar om det blir så asså, jag BER om att du inte ska göra det. det blir inte ALLS samma sak om du lämnar klassen. det går bara inte,  DET BLIR INTE KUL! behöver dig där.. finns de verkligen inget jag kan göra?!?!?!? (a) vad som helst, jag lovar dig?
även om du absolut inte tycker de är kul nu, så gör JAG och de andra att de blir kul ändå och det Kommer bli roligare senare!, och du.. de e ju bra att bara har utbildningen (a) ifall du kanske skulle få svårt med jobb i framtiden, vem vet (a) stylist - även om de du lär dig kanske blir kul, så kommer du ju icke bli något speciellt efter den lunjen åså ju. .. <3

lördag kväll

när snigel, tina och jennie hade kommit, väntade vi till klockan var ca halv 10 för då skulle vi ner till kungälv för att träffa jens å patrik, för de ville in på combi. men vi stannade inte länge så vi fick ist mot västra gatan å där träffade vi de andra folket som vi hade väntat på och då ringde också elin å sa att hon skulle komma :D mycket trevligt :)

vi var för det mesta dels ute, men uscha va kallt det var..

                     

                  

träffades trots allt gott folk (:


...

jag hade så rätt.
kom inte så säg att Jag var taskig :s..  du verkar inte ens veta vad det ordet betyder?!
nu kan du ju förstå varför jag sa det från första början, för jag VISSTE att du kunde göra såhär,
att ha en sådan vän är inget man önskar sig och även om de inte borde vara så, så e jag ledsen för det som händer, för det är som om du bara kastar bort mig, eftersom du själv vet att sånt du gör nu är så fel, även om DU inte tror att du gör exakt det felet just nu.. 
men trots det så jag tänker då fan inte göra nått åt att rätta till det.. om jag nu betyder nått för dig så att du vill ha kvar mig som vän, så får DU göra nått åt saken, för detta....pallar de inte!
det är så fel, förstår du inte det själv?! du sårar inte en, utan hur många som helst så som du håller på, men just Nu 2 st och snart kanske 3 ?

...och, du sa du ville vara vän, men det verkade ju verkligen så asså, plus att du har en annan vän som jag vet är en riktigt bra vän, som du sårar stort nu också..

för jag vet saker, saker ni inte vet att jag vet och detta gör att jag e mer less på detta än du tycker jag borde vara...


äh., inte värt att lägga ner tid på!

för idag ska vi inte tänka på sånt trams..
sitter vid datorn å luffar runt just nu med musik i öronen (y)
de blir nog en lugn dag men ikväll blire till en kompis, gå dit med snigel och elin ville hänga med å självklart får hon det :D åå mike sa att han ville hänga med nån gång också, så om inte han har annat för dig så kanske han vill joina oss också ;) de skulle ju vart roligt men dem två som hänger med :D


jag förra sommarn


lugn fredagkväll

igår efter skolan var jag med snigel fast hon slutade typ 1 och en halvtimma senare än mig så var lite segt att vänta, fast hade mike och fredrik där som joinade mig (;
när snigel äntligen slutat så drog fredrik, och jag å snigel tjötade på mike att han skulle följa med oss till Da Lina och äta, och vi fick övertalat honom tillslut, så vi alla tre gick till Da Lina och åt och sedan drog mike hem å jag & snigel hem till mig.

jag hade med mig mina kockkläder hem för att ja skall ha med mig dom när vi ska ha APU, som börjar nästa vecka
och då ville snigel gärna prova dom =)
snigel = kock .. nej ;)

ojdå, sne.. men orkar inte fixa

lite senare framåt kvällen så sms:ade mike, och vid halv 9 så stack vi hem till honom en stund,
trevlans kväll blev de, gött :)


mike spelar å snigel sjunger (y)


liraren (;

sedan så spelade vi lite buzz också, men idag vann jag tyvärr inte :(
men när jag å snigel skulle hem..uscha, vi hann inte med bussen så fick gå från längst upp i komarken till bussta och sedan vänta en halvtimma på bussen..mindre lyckat för fan va kallt om de små stackars tårna :( ;)
menmen ändå en härrlig kväll,
ha de nu så bra,  pussheej



inget att skriva om just nu ba..

134 frågor för nolifers...

tror du på kärlek vid första ögonkastet? - beror på. 
har du varit kär i någon? - yes
är du kär just nu? - aoop.. inte i den ni tror -.-
är du singel? - ja


Tio frågor om dig själv
fullständigt namn? -
nina michelle winkler
när fyller du år? - 26 juni
några piercingar? - japp, öra, näsa, navel å tunga (:
vad har du på dig just nu? - mjukiiis :)
vilken årstid är bäst? - sommar
hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - bara man e utvilad så (y)
vad tycker du mest om hos dig själv? - att jag kunnat hitta dessa vänner
vad är du bra på? - allt å lite till såklart
vem älskar du mest på denna jorden? - min katt :B
sover du hellre själv än tillsammans med någon? - tillsammans med någon mysig sak

10 frågor om dina vänner
vem vet allt om dig?
- finns nog ingen
vem är den roligaste av dina vänner? - har massvis med roliga vänner! men iaf emma å typ tina (EHM TINA*skrattar ÅT henne, inte MED ;) haha) 
vem är snyggast av dina vänner? - alla är snygga
vem är mest partyprisse? - nja ingen mer än annan direkt. annars typ båda emmorna
vem är den du helst har filmkväll med? - någon speciell finns de la (a .. annars vem som helt :)
vem av dina vänner är mest "evil"? - hahah alla ^
om du ska träffa en kille/tjej du tycker om, vem tar du med dig om du tar med dig någon? - NO idéa faktiskt

10 Frågor om din familj

vem står dig närmast? - mamma typ eller kanske pillan
har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - ja
vem är farligast i din familj? - pappa, haha
vem är coolast? - jag såklart. ehm :D
har ni något husdjur? - jajaj :)
vem har du mest gemensamt med? - pillan
vem står för underhållningen? - ingen, haha händer inte mkt här inte ^
vem sover du oftast med? - mellan mamma å pappa såklaaaart
roligaste kvällen med familjemedlem? -

10 frågor om idag
vad har du gjort?
- skolan och hemma..
har du varit glad idag? - lite grann i mellanåt sådär
har du varit ledsen idag? - mm..
har du gjort något bra idag? - jadå,
vad ska du göra nu? - inte så mkt mer, typ sova
har du gjort något dåligt idag? - jao kan man väl säga att det är typ
vad har du ätit idag? - pasta carbonara (stavning?) och sedan pommes med köttbullar :B
Har du duschat idag? - ne
är du trött nu? - ja tyvärr, som vanligt
vad händer imon? - de vet jag icke än (:

SKOLAN
Går du i skolan? -
yes, tänk för att jag gör det ;)
Har du varit i skolan idag? - ohyeah

ANNAT
Hur mår du just nu? -
upp å ner
Har du mer än 2 bh:ar/toppar? - ja lillevän

TELEFON/MOBIL
Vem ringde dig senast? -
fredrik
Vem ringde du senast? anna
Vem sms:a till dig senast? fredrik
Vem sms:a du till senast? anna

ÖVRIGT
Är du hungrig nu? -
näjj, ovanligt? ;o
Vad är klockan nu just nu? - 21:30
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? - blogg å face

FAMILJ
Hur länge sen var det du träffa din morsa? -
halv minut kanske
Hur länge sen var det du träffa din farsa? - imorse

SPORT

Går du på någon sport? -
yes
I så fall, vilken/vilka? - fotboll
Trivs du med den sporten? - ja fast näe
Tycker du att den sporten är rolig? - jaaaa
Gör den sporten dig glad när du håller på med den? - yesyes

ÖVRIGT

Gillar du punk? -
na
Har du sminkat dig idag? - aop
Isåfall, vad för smink? - foundation, rouge & mascara
Vad har du på dig för trosor just nu? - björn borg^
Hur ser dem ut? - röda
Vad har du för bh/topp på dig just nu? - en vit bh
Hur ser den ut? - neffneff

MUSIK
Lyssnar du på musik just nu? -
nope
I så fall, vilken låt för tillfället? - pass
Vad gillar du för musik? - allt möjligt ;o

KLÄDER
Har du fler än 4 linnen? -
ja
Har du fler än 3 jeans? - ja
Har du fler än 5 tröjor? - ja
Har du resteröds-trosor? - nej
Har du en vit bh/topp? - ja
Har du en svart bh/topp? - ja


KÄRLEK
Är du kär just nu? -
mhh
Har du kysst någon idag? - nix
Har du kysst någon de senaste veckorna? - ja
Har du ett förhållande? - nope
När går gränsen vid otrohet? - pussa/kyssa
Har du sagt till en person att du var kär i henne/honom när du inte varit det? - nä?
Är du romantisk? - haha, vettefan, kan väl hända om JAG vill (;
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? - aldrig!
Är du svårflörtad? - nej inte så värst..
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? - njae
Har du lekt med någons känslor? - nej
Hur länge var ditt kortaste förhållande? - ifrån 7:an räknar jag... isåfall knappt en månad
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - vet inte
Har du varit tillsammans med två samtidigt? - nixpix
Är du en bra pojk/flickvän? - om jag gillar den så jadå
Hur många har du varit kär i iår? - på dessa två veckor har jag hunnit vara kär i en, ;)
Vem från det motsatta könet sov du bredvid senast? -  -.-
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? - hiuh
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK-förhållande med? - nej
När fick du din första kyss? - riktiga kyss, 13 år
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? 22-23 tror jag..
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? - haha inte alltid vart fel asså ;)
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? - nejnej


äru en sann vän?

lärt mig att man ska verkligen lära känna personen innan man drar massa slutsatser och sedan tror massa saker om den, för det kan visa sig att det man först sett inte alls är sant

att lita på sin vän eller inte svika är ju en av det viktigaste i ett vänskap kan jag tycka.
om man tänker efter är de rätt mycket som man kan göra fel när det gäller att inte svika en vän åså, fast om man har en vän man inte vill förlora så finns de ingen risk att man gör det heller, för då har man inte ens en tanke om att göra dumma saker mot den på det sättet som inte är oförlåtliga, fast de klart..alla kan vi göra fel. men inte Hur som helst!
säger inte att allt detta handlar om mig just nu, och säger inte att Bara denna personen har gjort fel, för finns många som svikit sin vän på ett eller annat sätt, men om man syftar på just detta..att det är så f* fel och ALLA vet ju att det är fel så fattar inte varför var och varannan gör samma fel?!
men om det nu inte ens kommer att gå så långt som det skulle kunna så är ändå detta "lilla" som e nu, inte rätt..
för om jag skulle prata med dig nu så kommer du få det att låta mycket oseriösare än det egentligen e.
även om detta inte är så seriöst just nu, men det kanske kommer, vem vet. jag bara längtar för att få se. och Då tvekar jag inte en sekund på att lämna dig som min vän!
för jag vet en VÄN som har precis samma situation..
sa nyss till denna vän att jag skulle skriva ett inlägg om detta på bloggen och den personen svarade:
mmm de tycker jag gott du kan göra för de e fan inte rätt "//

du säger att du är min vän? kan jag lita på det?! 

fast.. nu fick jag det att låta mycket värre än det är, för det blev att jag tog ut lite tankar som skulle komma om det skulle bli värre..

och tack ni som står på min sida <3

1 vecka

oj jag ursäktar för dåligt uppdaterande, ska bättra mig (y)
men ja..då vare denna veckan man ska gå i skolan och sedan så äre APU från v. 3-5.
vet inte riktigt va jag tycker om de, men det ska säkert bli kul för ska vara på hotell Scandic i backadal tillsammans med elin, å De är nice iaf :D

igår hann jag inte riktigt lägga in för efter skolan så var ja med elin (ådå har man fullt upp så hann inte med mkt annat x) )..- vi satt en stund i skolan å ba prata, sedan gick vi ner till caféterian för att köpa GOD baguette (y) för kände att man behövde lite mat innan träningen, och träningen var att gymma på sport life, gillar't :)

idaag i skolan så var vi i köket och som vanligt på onsdagar brukar man bli rätt trött i slutet och orkar knappt då hjälpa till å städa, å de e inte bra..för de gör att vi då slutar senare för att vi aldrig blir klara i tid -.-.. så det blir lite snark på det! men just nu är jag i serveringen å de e nice, på sitt sätt för det kan vara rätt slappt ibland.. om man har tur (; .. men kan ju också hända att de blir lite nervöst ibland om vi då skulle ha många gäster^

fantasibrist så absolut inget att skriva om, men..

ni måste ändå hålla med om att musik, det är så underbart att vi har det, tänk vad tyst det hade vart annars. man kan ju lixom lyssna på det när man e glad, när man e ledsen, partytaggad, nere eller bara när man har allmänt tråkigt..
om man skulle vara nere så kan det få en på bättre humör fast dock också få en på ledsnare humör om man e glad, men de e inte hela världen.. men musik. i'm in love <3

som ni ner.. inget att skriva om så de blir ba lite klidderikladd

haha JULMUST

ehm.. botten upp med julmust (?)



men du.. förlåt för detta, förlåt för att jag inte är som du..

positiv eller negativ?

inget roligt inlägg för er, man jag var bara tvungen att skriva av mig lite å då var bloggen ett bra ställe kanske.. fast ni behöver ju inte läsa om ni inte vill så (;

säger som en annan - POSITIVA TANKAR, tack..
men ja undrar också..vad är positiva tankar för mig just nu, är det att släppa detta eller att fortsätta ha kvar det i mitt huvut.?!
för kommer inte kunna eller inte heller vilja släppa det bara sådär, inte än, nej det går inte!
fast att bara släppa är egentligen de bästa jag kan göra i min situation,
men..även om jag nu har denna sitsen måste jag försöka göra det bra på ett eller annat sätt, hur svårt de än kan vara för kan inte föralltid ha de på detta vis
även om min största önskan är tvärtom och även om den tyvärr kanske inte kommer "gå i uppfyllelse" hoppas jag aldrig du lämnar mig, skulle inte klara av en dag utan dig längre. för tyvärr så finns de inget annat jag vill så mycket som detta.

men om jag ska tänka positivt så säger ja att jag är ändå jävligt glad att jag fick lära känna dig, för innan "detta skedde" så har jag ändå, ända sen jag lärde känna dig, tyckt att du var en så jävla go och härlig person jag älskade verkligen din personlighet och tyckte du var en sådan fantastisk bra person. och eftersom jag tyckte så redan innan så har de påverkat mig när de handlade om detta också och därför ännu svårare att glömma. kommer aldrig glömma..


9 januari

vaknade rätt tidigt trots att de blev rätt sent igår, fast under dagen så vare en rätt slapp dag.
jag och snigel vakna ungefär samtidigt trots att vi sov i olika rum, haha jag la mig i mitt gamla rum för var skönare att få en egen säng denna natt^
men sedan när vi vaknat till så gjorde vi frukost och gick upp för att titta på film å bara slappa
sen resten av dagen hände inte så värst mycket, förutom att emma & janina ringde och fråga om vi ville leka med dem framåt kvällen och självklart ville vi det så vid 8 tiden blev vi alla körda av emmas pappa för skulle till snigel och sova här (:


fast innan vi drog hem till snigel så blev det tacos hemma hos mig, mumma (y)

hemma hos snigel vet ni väl redan vad som hände om ni läste mitt förra inlägg, men det hände lite mysiga grejer också, vi tittade rätt mycket på film också och så lekte de lite frisör med emmas hår


rätt coolt blev det .. lite 80-tal sådär (;

men nu får ni ha de så bra, puss från nina <3

crazy night

mysig men en ganska crazy night
sitter här hemma hos snigel med henne, emma och janina, det händer rätt mycket här asså..

  • emma sjögren: lipar
  • janina: hon bara skrattar å e allmänt galen
  • snigel: fattade inte vad som stod på 
  • och jag då: ..jag är en liten del av allting


helt plötsligt började emma lipa, på grund av lite olika skäl och saker
hon satte sig vid datorn och sedan brast de totalt, hon börja lipa igen och kastade mobilen omkring sig O.o
janina var glad som vanligt, hon försökte trösta, var arg på en viss person men också bara skrattade
snigel fatta nada, nääj^ men asså varken hon eller jag fatta inte nått först men jag började förstå tillslut men snigel fattade ff ingenting försen nu, lite snigeltänkande där^
och jag som var en liten del av allting.. är både glad & ledsen, lipar dock ej och syns nog inte på "utsidan" att jag e det för det är av ett helt annat skäl som vi ej ska ta här.. men de människorna här inne kan lyfta upp ens humör så kan också skratta å vara glad emellanåt (:


bilderna e gamlaaa.. förutom den nere till höger (y)





en fredag kväll

det blev inget med att åka ner till kungälv för min å snigels del igår ändå, hon kom upp till mig och mamma började laga en god middag till oss :B
ska inte säga vad middagen bestod av för ni tycker säkert inte om det men den var iaf mycket god.


en hungrig snigel vid bordet ^

vindruvor-yummie


sedan nångång vid 8 tiden så kom robban och alex hit,  de var inte igår..

klicka för att göra bilderna större
      
                                                      gay:it


sedan vid 11 tiden så kom jennöh hit och vi alla drog till jens. mysig kväll men slutade sämre för vissa.. nämner inga namn^.....

hoppas eran fredagskväll SLUTADE lite bättre än våran (y)
pussheeej

första dan i plugget

första dan efter jullovet idag och de var rätt lugnt, men ser inte fram emot de komande veckorna om man syftar på allt plugg -.-

menmen pappa hämtade mig när jag slutat och nu sitter jag här medans jag väntar på snigel som ska ta nästa buss upp,
men vi ska inte sitta här hela dan utan sedan när mitt fritidskort börjar gälla så ska vi ner till kungälv å antagligen typ luffa runt om vi inte hittar på nått annat skoj, och ikväll ska vi kanske träffat annat folk, trevligt :D


här får ni en fin bild att njuta av..
finns inget bättre för jag SVÄR min katt är sötast av alla, underbarast och bäst <3

som sagt

ja.. idag blev det en slappdag som jag sa, och dagen hade inget speciellt att erbjuda utan jag har för det mesta suttit här framför datorn å lyssnar på musik å lite så. musiken e allt tur att vi har (y)
men imon är de skola så ska försöka komma i säng snart så att jag får tillbaka vänt dygnet nu när skolan börjar igen 
fast imon äre helg igen och då händer de andra grejer än att bara sitta vid datorn, fast exakt vad som händer är inte bestämt än men det märker vi imon.

ha de gött och hälsa hem <3

slappdag

jag hade faktiskt tänkt att försöka vända tillbaka dygnet en aning iaf, innan skolan börja, men..det gick sådär bra med det, för igår satt jag vid datorn hela kvällen och tiden bara sprang iväg och helt plötsligt var klockan 03:00
så då tänkte jag att jag änna behövde gå och lägga mig men var inte direkt trött så satte på tv:n en stund men när klockan blev halv 4 så stängde jag av för att somna men det gick sådär bra..så jag somnade inte försen halv 5.
och idag vaknade jag inte försen halv 2 förde..men hade ändå inte tänkt göra något speciellt idag så det gjorde inget, de blev en slappdag idag alltså. för tror inte dagen har så mycket mer att bjuda på en sånhär dag, dan innan skolan börjar..

..som sagt, skolan börjar imon å det är ju lite olika vad man tycker om det, visst de ska bli skoj att träffa klassen igen för dem e goa :)  men alla morgnar är ju så jävla sega, menmen inte mycket att göra åt bara att ta det som de kommer..

nu får ni ha FORTSATT TREVLIGT DAG allihoppa (;

snöig dag

åkte ju som sagt in till göteborg med snigel idag.. fast det är ju som en "söndag" idag så det blev lite krångligt med bussarna, men det löste sig och vid halv 3 tog vi en buss in till stan.
när vi kom dit så var det första vi gjorde att gå till UVX och för att titta piercing till mig, och jag hittade det jag letade efter - en navelpiercing
men eftersom denna dag var en helgdag så stängde ju affärerna kl 5, men innan vi åkte hem så tog vi en tripp in till burger king, usch och fy.. ja som sagt att jag skulle sluta äta så mycket sådan mat men det har gått sådär bra med det, för när jag kom hem sedan så säger dem att det finns pizza till mig och om det ligger en pizza framför ögonen så är de liite svårt att säga nej till det^


som sagt.. hög snö vare


men sedan började snigel snacka om att hon ville ha värme och ville sola, så då fick jag en kick och sa att jag ville sola så vi stack till bussen och åkte till soloteket :)
nu är ju jag tyvärr en sån som inte har bra pigment så det syns inte med en gång.. men så ska snart sola igen så att det blir någon liten solbränna (y)


låten är inte speciellt bra men den fastnar lätt på huvudet..


second

gomorron gomorron. hoppas ni sovit gott för det har iallafall jag gjort, efter att jag somna..
tog typ 1 ½ till 2 timmar att somna igår, för jag hade för mycket tankar i mitt huvud som inte ville försvinna, så låg i sängen i nästan 2 timmar och bara tänkte..i stort sett handlade allt om en speciell grej men det tar vi inte upp här Och det är bara en som kan veta vad det är.
ja.. det är inte lätt när det är svårt måja säga..

fick sätta klockan på halv 12 idag för klockan 1 ska jag och snigel (emma johansson) dra oss in till gbg och titta på lite piercingar till mig, fast de blir säkert att vi går till andra affärer också skulle jag tro (:
men det kommer bli en plåga att bara gå till och från bussen för det blåser de snöar och det är -10 grader ute, usch inte min grej det där med kyla alltså, vill ha värme!

nämen så trevligt verkligen.. att min mamma har hittat hit till min sida också, jippie -.-
fast.. om ni andra skulle tröttna att läsa min blogg så har jag ju
förhoppningsvis mamma som läser iaf, haha så bra :D ehm, nej så får vi inte hoppas att det blir, hoppas ni går in här lite då & då iaf :D

menmen nu måste jag strax skynda mig ut till bussen, men det kommer nog ett inlägg ikväll skulle jag tro.
puss på er <3




the first!

inte lika kul att läsa någons blogg när den inte har fixat design eller nått, javet.. men de kommer de kommer, snart :)

men okejokej nu har då jag, nina winkler skaffat mig en blogg som ni ser. jag vet inte hur de kommer att gå men får väl hoppas på de bästa antar ja (y) men ska iaf försööka lägga in så ofta jag kan.
idag har jag iaf vart hemma för det mesta, men vid kvart över 5 så tog jag och lillmike en buss till tina, skönt att komma ut lite om ja får säger de själv, för satt inne hela dan igår å gjorde inte ett piss..men jävlar vad kallt det var att komma ut, det var typ -12 och blåste.. uschusch får ont i ansiktet när det blåser sådär!
men iaf, mike tog med sig sitt playstation för att vi skulle sjunga lite singstar och spela buzz, roligtroligt.
och ja, kvällen blev nice. och självklart vare jag som vann hela tiden. så duktig som jag är.
men HAHA ni skulle sett mike när han mötte på hennes hund Svea. hundrädd som han är, och de första han ser å hör när han kommer in är en galen hund som inte vill annat än att hälsa och hoppa på en. hahah de var roligt!

men min natt har varit mindra bra. vaknade halv 1 det var ju iofs skönt, men mindre skönt vare att typ sitta upp å sova.. det börjar gå över nu men har blivit en aning förskyld och börjat hosta, ja hostar inte lika mycket när jag sitter å står men så fort jag lägger mig ner så börjar det igen..så därför har jag fått typ sitta upp å sova de senaste två nätterna, inte alls kul för det gör att jag typ vaknar sjuttielva gånger om natten så har inte sovit alls mycket inatt, så snark på det asså..

nog om det, det var la ett trevligt och väldigt INTRESSANT första inlägg måste jag säga, haha.
aja ni får ha det så bra och så ses vi snart igen hoppas ja. kram från ninus <3

 

RSS 2.0