symptoms of you

hmm. vilken seg dag. eller jag klagar inte, för har haft det väldigt soft ändå. bara legat i sängen med datorn hela dan, yeah ;)

maten har la inte vart den bästa.. vaknade ju som sagt vid 9, då gick jag upp för att stoppa något i magen, sedan gick ja å la mig igen, fast somna inte så satte på en film, sen efter, vid 12 åt jag frukost igen. hehe
och drygt 3 timmar senare tog jag mig en tallrik med ris och ketchup, mums, haha (jag tycker) sedan en risifrutti.. och nu har jag precis tryckt i mig lite nudlar.. haha nyttigtnyttigt :rolleyes:


There's a good kind of pain
An insane kind of sane
When I'm around you
There's a chill in the heat
Feel the sky at my feet
Cause I adore you
I can't ignore you

eftersom det inte har hänt allt för mycket idag, tog ja de lugnt med lite filmer framförallt, sånna jag icke sett innan - life size & sydney white, helt okej! nu kommer tonårsliv .. får se vad den har :)
PUSS

rock-partaj

yes mam. kanske dags att slänge in ett inlägg nu. så då bjuder jag på lite bilder från gårdagens rock-fest/party, vad man nu vill kalla det, at Janina's crib :)




<3


rock on biatch






hard cock ..!


jo jag fick väl min lilla piercing tillslut.. passade bra till kvällen (;


wazzap


ehm.. nu fåre vara bra med bilder ;) såå segt att ladda upp!

awesome! tills de blev några snesteg lite sisådär i hennes hus men.. verkade ordna dig tror ja..
fast, när jag & emma skulle dra hem skulle de inte komma nån buss försen vid 6 på morgonen..  så vi fick istället ta taxi hem vid 2 tiden, som var för drygt 470 spänn.. hellå..   jaja.. de vare värt ;)

emma hade satt klockan på 9 för att ta en buss ut till rörtången, så då vakna ju jag också såklart, och kunde sedan inte somna om.. men ligger fortfarande i sängen å inte en tanka på vad dagen ska leda.. vill hitta på nått, men orken finns här inte riktigt (a ..

men aja, vi hörs! PUSS

that's how i feel

legat ett tag å försökt somna, men icke :(  sätter på en film nu och hoppas på det bästa!

 

 

Listen baby, baby listen
I know I was wrong
I made you leave
Trouble, oh I was in trouble
If I told you how, would you believe

 

But your eyes see right into my soul

That's how I feel

Here with you I lose my self-control


spår av dig

nejee!.., orkar inte skriva för tillfället, hejhej..

Near, far, wherever you are
I believe that the heart does go on
Once more you open the door
And you're here in my heart
And my heart will go on and on

When the waves are flooding the shore and I
Can't find my way home anymore
That's when I, I look at you

check

springning - check
ätning - check
ducha - check

mycket härligt! :)

en-ingenting-att-göra-video .. helt borta




jäjä, godnatt på er. ska ta laptopen och lägga mig i sängen å se film nu.
PUSSs

weddddnesday

ja vad ska man säg, vaknade upp bredvid två nötter i samma säng, så det blev väldigt varmt på morgonen. så redan vid 11 var vi nere vid havet och stekte, fan de blev resultat :D eller asså, den "gamla" färgan hade försvunnit, men nu är den tillbaka, behövs dock en aning mer för att komma ikapp dom andra. hehe..


premenix


ettttttt av emmas alla egokort (=


myyys


awiie




jag å eldinis bangade dock kvällsbadet




ehh..


gillar kameran .. !




cutie :cool:




måste ju då visa resultatet efter en hel dag i solen.
i måndags fick jag typ skrubba bort massa färg överallt för att det var helt flammit för att jag hade flått å shit, blöö.. men nu är jag lika "brun" som jag var första veckorna på sommarn då jag hade solat.. mitt pigment suger men javisst (:

kom hem vid 7 tiden och har precis tryckt i mig lite mat!
och när maten och smälts ner lite mer - drar jag ut på springning.
PUSS & KJAM

kalle, kalle, kalleee.. moraeus .!

hej alla glada, allt väl ? :)
sitter nu i husvagnen på rörtången med en flykting & ett ansikte.
händer väl kanske inte så jätte mycket precis för tillfället. men ska nu sticka in till huset med emma och maxa chips och dricka :D hehe, sedan lite senare ska vi nog ner till havet igen, med chipsen, kameran och tre käftar som kommer snacka om allt å inget antagligen!

dock stänger sig mina ögon nu, egentligen.. men deras ögon är mer än öppna så jag får nog hålla mig vaken ett tag till.. ha de gött haj, PUSS

Jag saknar dig och jag lovar
Du finns här, inom mig

hallaja

godenmorgen

blev inte så värst mycket bloggande igår får jag väl säga, för söta mamma & pappa tjötade som hästar i säkert en halvtimme hela tiden, om att jag skulle följa med dom till Lotta på liseberg. eftersom jag aldrig gör något med dom längre tyckte dom. sa dock nej hela tiden, men när dom sedan nämnde att dra ut och äta någonstans, efter det så: mjamen jaja, kan väl hänga med dåra ;) HAHA mat - jatack :cool:
och dom hade änna tänkt att ta sig en bärs när vi kom dit, så vi fick ta bussen, och eftersom vi kom typ en halvtimme innan de börja så tog vi en plats så att vi stod på en uteplats vid nån bar! efter det drog vi till första bästa restaurang för att äta, med vid 10 stängde typ allt.. fast vi hittade allt nån grillbufé, mums!


ser väl inte så gott ut, men pappa tog allt han hitta till en härlig röra :p

MIN tallrik själv väl översvämmad av mat men..osha, så mätt jag bidde

nu ligger jag ute å steker så mycket jag kan medans det är sol.
när jag har solat tillräckligt drar jag mig till Sjögren, där Eldina också är. För att vi vid halv 6 nångång ska ta bussen till rörtången och sova där! :)
nu måste jag ut å sola fan, PUSSSS

every minute. every moment. every move. reminds me of you, and.. us.

:tired: (om man inte ser vad den "föreställer" så ska den iallafall vara en trött..sak) precis som jag. men drog mig ändå ut på en springtur för någon halvtimme sedan, men det var då fasen vad inte länge jag orkade.. ärligt talat så sprang jag nog i 6 minuter och sen fick jag sådan håll så jag sedan knappt ens kunde gå resten av vägen hem.  lite surt sådär! så eftersom jag ändå inte har några större planer för dan, så tänkte jag nog springa om en stund eller framåt kvällen igen. för 6 minuter, hallå!? det går inte..ingen större mening.


döm mig inte!! det var faktiskt för 3 och ett halvt år sedan! hehe

hah, jaja.  ingenting att göra, så sitter här, bloggar för skoj skull och letar lite ny å härlig musik! .. åså några situps på det kanske ;)

You know my weakness
That is why I'm sleepless
Baby I'm thinking of your love


TiK ToK

nu ska vi se.. vet inte riktigt vad jag ska skriva. men pappa kom iallafall och väckte mig imorse igen. segt. och denna gången 4 timmar tidagare än igår, hallå eller!? han väckte mig lite efter halv 10 och sedan kunde jag inte somna om fastän att jag fortfarande var och ÄR toktrött.. blabla..


ja.. men det är la bara att ta sig en dusch så man piggnar till, och.. ÄTA, blev väldigt hungrig nu också. frukost nästa!
bloggar la mer sen eller något ;) .. skönt att det inte regnar idag också förresten :)
PUSS

sleep well

nu är det sovdags för min del. är fortfarande trött och det ska ordnas upp tills imon. för ska då inte sova bort hela dagen imon igen. nejnej.
så, iallafall. GODNATT OCH PUSS PÅ ER, hejsvejs! :love:


the wind blows

hade gärna stuckit ut och sprungit idag, fast det har ju regnat hela dagen lång, så det gjorde att jag änna ändra mig då(a), annars idag så har jag rent ut sagt, inte gjort ett skit. legat i sängen hela dagen. det ända som lyckats slita mig ifrån datorn är då min mage börjat låta och jag varit tvungen att få den å sluta :)
trött idag igen, ingen nyhet som ni vet. men försöker hitta mig något att göra imon. hoppas på fint väder, lättare att hitta på nått då!





I could have saved so much time for us.
Had I seen the way to get to where I am today.
You waited on me for so long.
So now listen to me say.

I could've lost myself in rough blue waters in your eyes.
And I miss you still.
I'd rather be with you..


slöfock!

ligger i sängen med datorn - checkar fejan, bloggar, lyssnar musik och ska snart sätta på en film. så ja.. det blir inget annat än en lugn dag till att se fram emot, dock är klockan redan kvart över 5, fastän att det känns som den inte är mer än, drygt 1.
och skälet till det är väl att jag vakna inte försen halv 2 idag, eller vakna å vakna - pappaansikte kom å väckte mig då, å sedan kunde jag inte somna om :thumbdown:, hade nog gärnat sovit ett tag till annars..  men jag somnade lite innan 1 igår, så har iallafall sovit mer än 12 timmar, det gillar jag! tog väl igen gårdagens natt.:)

nu har jag precis laddat ner de filmer jag ännu inte sett utav två tjej-skådespelade som jag tycker är väldigt bra.

Lindsay Lohan :love:

Amanda Bynes :)


Lindsay vet jag inte varför jag gillar så mycket, men hon är grym skådespelare och( i filmerna) ser hon jävligt bra ut, sen spelar hon alltid en sån skön person i alla filmer. LOVE HER! TOP 10  

& Amanda Bynes spelar också väldigt bra å jag gillar verkligen filmen she's the man! haha älskar alla hennes miner hon gör, skrattar åt sånt - min humor, hehe ;D

det var allt för mig, och nu ger jag er www.ejohansson.devote.se, så ni ser till att hon börjar blogga nu igen!:O
PUSS

thumps up

wiie :D på nått konstigt sätt misstänkte jag och hittade felet. så nu är min blogg inte längre kaos :]
de var la tur det då.. och en annan tur-sak är att jag orkade sticka ut å springa förut. även om man borde vara en Aning trött när man lagt sig klockan sex i morse. men jorå jag klarade det. dock en aning kortare tur, men ändå!

har inte duschat än bara, så känner mig lagom fräsh här i sängen, hehe.. faast snart blir det en go dusch och sedan byta sängkläder på det. extra gott att sova sen - gilla :thumbup:


känns verkligen inte som lördag heller.. så därför har jag bara legat i sängen med datorn igen.. som vanligt, för att ladda upp till lite nya krafter imon.. inte för att jag vet vad som händer, men OM ;) fast USCH, dumma dator - kommer få fyrkantiga ögon å en röten hjärna om jag fortsätter såhär.. det är fan inte bra asså!

flying without wings

iih så kul med smilisar :D:D iallafall emellanåt! hehe
fan.. haha, har sabbat hela bloggen nu..snyft.. bara kolla på typsnittet på texten i menysaken till vänster & alla tidigare inlägg.. vad hände där lixom ?  det går att ändra storlek, men INTE typsnitt, KUK I HELVETE får ja la uttrycka mig då, om ni ursäktar....försöker å ändra tillbaka men de händer ju ingenting!? :(

menmen.. om dom kommande inläggen blir som jag vill, så äre väl ingen fara dåra.
iallafall.. drog till jens med folk igår, sen till ett annat ställe, som tyvärr vi "småttingar" blev utslängda ifrån :thumbdown: .. så då gick vi tillbaka igen och tog de lite lugnare, hehe :)













trots att de inte hände något speciellt eller jätte mycket slutade inte kvällen försen.. eller, när jag la mig i sängen och kollade på klockan en sista gång var den 10 över 6.. ba: say what - fan va klockan hade bråttom då :O

nästa dag började man med en kebabrulle, sitter ju mer än rätt med sådan mat dagen efter [:
nu känner jag mig tjock, å hur trött jag än e, så ska jag ta mig ut & springa om bara några minuter, GO NINA. PUSSPÅMIG

fredag

å harre min gode, har suttit i flera timmar för att bara ändra massa olika grejer med bloggen. 4 timmar kanske? :O  men har fått ändrat en del också, som exempelvis: lite av bredden på hela sidan, smilisar, texten under alla inlägg, och den texten som ni kan se ändras högst uppe av hela denna så kallade "webbsidan", dock så ändras den texten bara i några sekunder och sen står det bara follow me, igen. men ja alltid nått.. 


fast detta tog ju inte 4 timmar, men har provat en hel del andra grejer
som dock inte blev som jag ville men..;)










har t.o.m inte tänkt på mat så inne jag vart i detta.. men nu så, sitter jag å äter resten av min gudomliga kycklingsallad jag gjort. mumma. och strax äre in i dushen som gäller & sedan göra iordning sig för kvällen. kommer bilder på min kväll imon! PUSS


da doo ron ron


syrran Malin och hennes killes bröllop - i augusti 2008 ! :D
jaa.. det blev en obeskrivligt god middag. efter det tog vi de lugnt, lite tjöt och endel datasittande.. men vid halv 9 stack jag ut för att springa, blev dock 5 minuters kortare springning denna gång. menmen, jag kommer igång snart :]  annars är kvällens sista planer så att: antagligen nörda lite mer vid datorn, men även vara social mot folket och sedan står sängen på tur. är trött alla redan!
KYSS ;*

tjock och gó

om jag ska hålla på att äta sånt sött och tjockt varje dag, så blir det snart allt mer att älska av mig ska ni se ;) hehe inget jag önskar dock men, ja vafan, det är sommar =D


elitio bruhner !

vi skulle egentligen dragit en sväng till sport life, dock säger jag inte vad vi skulle gjort där (a,  hehe men ah, det gick tyvärr inte försen 4. så istället drog vi till willys och köpte med oss lite små goa grejer för att sedan trippa vidare ner till älven. satt la när nån timma, åt och hade oss [: de var härligt vilket som, eftersom det var ett antal veckor sedan man träffa den tjejen!

men nu har precis syster Malin & hennes kille kommit hit, egentligen för att hämta deras dotter Lea som jag å lilla pappa passat under natten, för att dem skulle ut & roa sig igår.  men de köpte med sig lite goa grejer, så nu blir de snart grillat för fulla muggar här. smaskens!
PUSS

goodmorgon


en liten bild tagen för en halv årsedan

det är ju inte annat än morgon och kväll.. snyft
nu är jag i ett sådant tillfälle, igen, för att jag nu inte har gjort något "speciellt" sen i söndags och vet inte vad jag ska göra idag heller, å bara för att jag inte gör något speciellt tänker jag på hur långt av sommarlovet som gått, och nu är det ju lite mer än halva som nyss har passerat. ILLA! 
när vi slutade till sommarlov ville jag inte riktigt sluta, för ah, vet inte det kändes tråkigt att man inte ska komma till hela klassen samlad på 10 veckor.. men nu - längtar jag längre inte tillbaka till varken eller skolan eller klassen, på nått konstigt vis. bajs gånger massa. vill inte alls börja tvåan, hade istället suttit fint att börja om ettan på nytt......

jajaa, här hör ni väl inte annat än klaganden hit å dit. ups (a'
idag ska jag faktiskt hitta på nått, eller hitta på å hitta på, beror ju dock på vad vi ska göra. sen vet jag inte hur länge, när, var eller hur heller. men ska iallafall träffa bruhner, elin bruhner, inte igår nejnej.  har inte sett henne sen skolan och knappt hört av henne heller nästan. å sen ska ju hon inte fortsätta i klassen längre, tragiskt men sant..
men nu ska jag dra och göra iordning mig, PUSSS

sol sol !

pappa kom upp å väckte mig halv 1, tyckte inte jag skulle sova längre - snyft ;(
nu sitter jag här och trycker i mig två goda mackor och dricker Oboy, mmh så gott!!
det är ju fan sol så egentligen borde jag ligga ute och steka, men orkar verkligen inte det för de blir alldeles för varmt bara av att tänka tanken.. ehe

så i brist på ingenting att göra
Under 2010 har jag hittills:

[x] du har hittat ny musik du gillar
[x] du har fått nya kompisar
[x] du har varit utomlands
[x] du har varit ledsen
[.] du har velat dö
[x] du har varit glad
[x] du har druckit alkohol
[x] du har varit kär
[/] du har känt dig sviken
[ ] du har känt som att ingen har sett dig
[x] du har suttit vid datorn mer än innan
[ ] du har skrivit en låt
[x] du har känt hat
[x] du har varit "sjuk"
[x] du har varit sjuk
[x] du har dansat
[x] du har bråkat med dina föräldrar
[x] du har bråkat med din älskling/kompis
[/] det har vart ett dåligt år med andra ord - inte ett dåligt, men sämsta..
[x] du har strulat med en främling
[x] du har strulat med en av samma kön
[/] du har varit så uppjagad att du gjort misstag
[x] du har gråtit för något som hänt i ditt liv
[/] du har kallat någon hora/slampa
[x] du har slagit någon
[x] du har spytt
[ ] du har knarkat
[x] du har sovit i motsatta könets säng
[x] du har raggat på främlingar
[x] du har kysst en främling
[ ] du har rymt hemifrån
[x] du har bakat
[x] du har sovit utomhus
[  ] du har åkt bil med fyllon
[x] du har varit full
[x] du har varit/är kär    
[xx] du har saknat någon
[x] du har badat i havet
[x] du har solat utomhus
[x] du har solat i solarium
[x] du har snackat i telefon mer än 2 timmar
[  ] du har fått blommor av någon från motsatta könet
[  ] du har gett någon blommor
[  ] du har sett en död människa
[x] du har strulat med någon av motsatta könet


yess!

vem har inte precis varit ute och sprungit, om inte nina själv! [:
nu är jag stolt.. så det ska va!
blev dock väldigt förvånad av hur långt jag sprang .. orkade springa dubbelt så långt än vad jag orkat eller ens kunnat göra innan, iallafall det sista .. tror dock det var för att jag lyssnade på låtar som gjorde att jag minns och kom å tänka på lite olika saker. så jag hade en hel del i tankarna och tänkte inte alls på att jag sprang..
så ja, det var väldigt gött att vara ute och rensa tankarna lite.


såg dock ut såhär när jag väl kom fram.. när jag märkte att jag börjat jobba in på min gård, så blev jag helt plötsligt väldigt trött väldigt snabbt. och la mig ner vid framgång (;

nu ska jag ta mig något jag är väldigt sugen på, just nu är det nämligen flingor. mmm!
KYSS


så jävla kass är.....

JAG, haha kassare finns inte..
det går väl inte en enda dag som jag INTE pratar, tänker eller nobbar min kropp. å inte bara de, det händer ju också flera gånger om dan..
finns la ingen jag känner som aldrig har hört mig snacka om mig kropp nångång..

men ändå sitter jag här, också precis JUST NU och mölar i mig chips som om det var år & dar sedan jag åt det sist.. och har heller ingen tanke på att sticka iväg å träna eller så..
jag har verkligen INTE orken till att träna, och så jävla ledsen blir jag på mig själv då, för jag orkar Verkligen inte! :(
men någongång måste jag väl börja? och om jag har tur orkar jag dra ut å springa redan ikväll :)
vad jag än kommer göra. måste jag ju verkligen sluta att hacka på min kropp som jag gör hela tiden, blir ju fan inte bättre för att jag tjötar!?

gothia

i brist på ingenting att göra, så sitter jag nu med paula på bussen för att sticka in å kolla lite på gothia. tur med vädret fick vi också, harre vad varmt det är. men klaga är det sista jag gör nu faktiskt :) vet inte hur länge vi stannar, men kommer inlägg framåt kvällen, var bara tvungen att slänga in ett litet från mobilen för att uppdatera lite, de gillar vi. nä nu drar det massa pengar, vi höres, PUSS

uups

å harre.. nu kom jag å tänka på nått. kanske ska välja matte B i tvåan, så då hade min söta fröken Steeela sagt till mig att plugga på ekvationer och algebra lite, för att komma igång. och haha, ja.. det är sommarlov så har inte direkt haft en tanke på den saken. Jag la matteboken i emma sjögrens väska på avslutningsdan då vi var och åt efter, å glömde den då såklart när vi sedan gick hem, & har inte tagit hem boken än.. sicken miss, hehe
undrar dock om jag kommer plugga något alls ändå ..

och sen min kära gitarr också... har la drygt spelat 2 gånger under hela sommarlovet.. har ju typ "bara" gått halva än sålänge, men det är ändå 5 veckor!? men vafan.. ja kommer ju glömma av allt till hösten om jag inte börjar nu igen..
det är dessa jävla datorer som stoppar än... fastnar ju här hela tiden, så får ingen nytta gjord alls...;)


ba för det får ni en liten gölligt bild från fältstafetten med skolan!..

annars idag dåra.. har jag bara legat hemma i min älskade säng, och haft datorn vid mig hela tiden.. sett två nya filmer, nya för mig alltså - Stockholm boogie, och Dear John.
mycket bra filmer! :]

nu äre läggdags för min del tror jag (a)
PÖSSs

monday morning

hee..jäsp..hej !
trött som få ligger jag i sängen, igen. vaknade vid 11 men hade ingen större lust att gå upp försen klockan närmade sig halv 2, då magen börja kurra. och nu ligger jag i sängen med datorn och lyssnar musik..



fundrerar änna på om det kanske skulle vara nått att skaffa sig en anonym blogg, som jag inte säger till någon vad den heter och inte skriver eller visar vem jag är där i.. för att bara ha någon stans att skriva av sig.. om allt och inget typ!


dagen idag ser inte så ljus ut den heller.. är trött och lite blandat. ligger ju fortfarande kvar i sängen och sen är vädret inge uppiggande precis.. blir nog en lugn hemma dag skulle jag tro..
men när man är trött är ju det gött ibland med
så.. PUSS

knippla

snooopen, säger jag bara, till att jag inte tog en enda liten bild igår. de var ju mindre bra. för nu missar ni nått B-)  menmen.. tänker ju inte beskriva kvällen med ord, så hade vart lättare med bilder.
med korta meningar såg de la ut såhär typ:
- hämtning med båt, vid halv 3
- klockan 3 börjar man redan med ... vetni ;) & titta på såpastång
(om ni vet vad det är, en stång med tvål på som man sitter på, ovanför vattnet, och ska slå ner en motståndare med en kudde)
- ätaaaa
- förtsätta med drickandet, medans man satt en stund på balkong med folk
- bada,
(blev dock ikastad, med shortsen på å allt..snyft)
- gick runt lite här å var medans de var igång
- klockan nio börja de i ett tält med liveband å grejer
- slutade klockan 1 då
man gick vidare (;
- efterfest till 3 tiep


ni får tycka vad ni vill. men även om de var lite små konstiga stunder, var det som var roligt väldigt roligt iallafall!  ett plus till att de var så varmt hela tiden också..
nu är jag redigt trött, och funderar starkt på att lägga mig redan. inga planer för veckan. så kommer bara ta det som de kommer (:
PUSS PÅ ER

take care

javisst.. vakna vid 11 av att de vibrera under kudden, men var inte vaken nog för att fatta att det ringde så hann inte riktigt svara.. men när de ringt klart, kolla jag på mobilen och hade missat samtal och några meddelanden av någon som ville att jag skulle vakna, hehe (:

så nu har jag precis packat och ätit, ska bara göra iordning mig, för att sedan ta bussen till göteborg och möta upp Maria, och där blir vi sen hämtade och efter det åker vi vidare till någon ö, knippla nått vare, hehe ;)
men datorn gör att man fastnar som vanligt så nu har jag inte tid att sitta här mera, nu blev de lite bråttom också. men var tvungen att slänga in ett litet inlägg så att ni fick något inlägg idag och inte tror att jag inte gör det för orkens skulle bara [;


sköt nu om er, kommer förhoppningsvis bilder på kvällen imon. om jag själv har tur..
PUSS

Zzzz

är väldigt trött, och har vart hela dan.
men spotify har faktiskt kunnat hålla mig vaken ännu en timma efter de andra gått,
men nu ska jag, äntligen, dra mig till sängen och sussa.

GODNATT

black hole


myselimys


nice pic


smiile


mmm smultron





nu borde vi nog inte lägga ut fler av bilderna (a
men jaá.. det var la typ min kväll. började dock med att dra till maxi och köpa med oss chips, dipp, godis & dricka! [:  tjock var ordet..
imon är det en ny dag, och då.. om det inte är för varmt när jag vaknar ska jag antlingen ut å springa eller så drar jag mig till gymmet, humm.. för se vad de blir.
PUSS

i den stora staden..

traskade jag och snigel runt i, i några timmar.
kom dit vid halv 5 och åkte hem vid halv 8, så lite fick man allt gjort (:

började med att hitta två tröjor, som jag dock inte är helt säker på om jag vill ha men ..

t-shirt - skön å stor (:  inte varje dag..


kmr bli till att vika bort det översta och ha den som en tröja ovanför"bysten" som de så fint heter



när de var dags för mat, var det självklart slimfood som lockade!


indianer var ordet [:

om en stund ska jag dejta snigel, tina och förmodligen sjögren, å vi kommer förmodligen luffa runt nere i kungälv. som är väldigt soft när det är varmt & inget annat finns på kalendern på kvällarna (;

PUSSPÅDE


hit me with your light

gomidda, typ

snigel är uppe, nyäten och nyduschat.
så, så fort hon blivit klar ska vi dra oss in till stan och checka lite,  blev ju inget sist..
när vi sedan kommit hem igen, ska jag åtminstone ha hittat en sak ..  hoppas dock på mycket mer, men antar att jag inte kommer hitta nått, för det är fortfarande en sådan dag ska jag leta efter allt & inget typ .!.


här får ni en liten bild från 2008, ansträngning på hög nivå ;)

nu hade jag änna tänkt rappa på snigel lite grann, så vi kommer iväg nån gång, men ni får ha de finfint
puss på stjärten


gómorra

hallå där, köp blåbär.  hallå där en gång till, köp rutten sill.

nyss uppkommen från sängen, men fortfarande trött. hmm
faast snigel & sjögren sover som stockar fortfarande [:
dock har jag varit vaken kanske någon timma, men orkade inte riktigt gå upp med en gång, men när magen börja kurra blev de en annan sak, så ska nog göra mig en egen liten frukost strax. får la se när dom vaknar ;)

vädret är inte som jag väntat mig (eller hoppats på kanske man ska säga). för, det sades ju i försig igår att det inte skulle bli något vidare väder idag heller. men man kan ju ändå hoppas, när de var så varmt som igår.


nämen oj, nu ringde visst sjögrens lilla mobil, och hon ska från nu, ta bussen som går om en kvart, haha fniss.
snigel ligger väl kvar å snarkar antar ja, men när sjögren har gått ska jag allt gå upp och hoppa på henne (y'

nu är det frukost som gäller
goodbye

do it all night

hmm. var ska man börja..
vakna vid 12 tiden hemma hos snigel lilla, vi drog ut till solen en stund och sedan till kungälv, för hon skulle till synsam och jag hem för att byta kläder. och vid 3 tiden drog vi till rörtången och stanna där 2-3 timmar. och fick sedan med oss sjögren hem (;
sedan drog vi vidare till donken, då också mike och tina hakade på.

sen ännu lite senare, drog vi till mig, utan mike.. å spelade lite monopol, hehe
sen när tina gått, kom robert och dawod, och sedan kom mike tillbaka.
hmm, hade inte mycket att tilläga idag, så ni fick istället en kortis om min dag, det fick väl roa er lite. för kände att jag ville slänge in iallafall ett inlägg idag [:

men hörs mer tomorra PUSS

just gets worse every passing day




Tag mig. - Håll mig. - Smek mig sakta.
Famna mig varligt en liten stund.
Gråt ett grand - för så trista fakta.
Gå ej ifrån mig. - Du vill ju stanna,
Lägg din älskade hand på min panna.
Än en liten stund är vi två.

.

.

@ snigels place

again
en stund efter snigel åkt hem, kom hon snabbt tillbaka, men istället med moppen.
vi drog ner till maxe köpte med oss gott att äta och körde sedan vidare hem till damen här, så nu har vi tjockat i oss massa gott samtidigt som vi spelat sött monopol och lyssnat musik !


självklart kunde ja inte hitta någon gulligare bild - bjuder på denna.

sen har det ju varit lite sådär såkallat deprimerande väder idag, iallafall på morgonen.. var liksom grått, tyst och marken var blöt från regnet .. så imon hoppas jag på tvärtom - stekande sol och klarblå himmel :D

nu ikveel händer inte mycket mer, precis spelat klart och emma gör "iordning" sig för sängen, så snart ska vi nana. gott kallar jag det,   ögonen går i kors.
PUSS

felsms.com


hahah, asså gud. snigel gick för en halvtimme sedan och nu sitter jag och roar mig med att läsa sådant. har ju hänt en själv nångång, men det har inte varit allt för allvarligt, som tur är!

Till:
Min pojkvän
Sms: Igår kväll skulle jag och ***** (pojkvännens namn) ligga med varandra men han kunde inte få upp den! Shit vad ska jag göra!? tänk om det aldrig kommer gå? Annars så är det ju bara att jag satsar på Hugo? Han kan ju säkert få upp den!
Svar: Men vafan, det skulle ju aldrig ha gått!!! Sån jävla torr fitta som du har! Dra till din satans Hugo och gör vad du vill! DET ÄR SLUT! Jävla bitch!

Förklaring: Ja vad ska man säga? Det kom ju såklart fel! Men nu är jag och Hugo tillsammans och jag är lyckigare än någonsin!

Till:
One night stand
Sms: Allt gick bra tills jag skulle ta henne bakifrån och jag såg skithålet. Det var alldeles mörkt. Så jag tappade ståndet för att jag blev så äcklad.
Svar: Hur fan ser du själv ut i arslet?

Förklaring: Ni förstår att det inte var till nattens tjej jag skulle messa till utan till en polare. Kännde mig lite dum och tyckte det var synd eftersom hon i övrigt verkade vara en nice tjej.

HAHAHHA - eiuw

Till: Johan Pojkvänn
Sms: Nej nej Vad ska jag göra? Det har blivit stop i toan hos Johan så nu flyter allt jag gjorde bara om kring. Jag panikar ur snart. Hur får man ner vattnet? Vad händer om man tar bajset och lägger ner i duschbrunnen?
Svar: Hahaha Jag dör. Lägg det inte i duschbrunnen. Haha jag fixar det där. Det är lugnt. Kom ut nu.

Förklaring: det pinsammaste som hänt i  mitt liv. Jag ville bara försvinna från jordens yta. Smset skulle komma till en hjälpande vän och inte till Johan.


hahah stackars människor!!

Till: Exet
Sms: Fattar inte varför han gjorde slut med mig. Jag är fan den mest  perfekta kvinnan som finns. Han kommer aldrig hitta någon snyggare, vilken looser han är!
Svar: Haha, vem fan tror du att du är egentligen???

Förklaring: Jag blev så ledsen när jag fick det där svaret. Jag skulle ju inte ens skicka till honom utan till en kompis. Nu hatar jag den tönten!


my arms will hold you, keep you safe and warm

TESS (L)
har tagit det helt jävla lugnt denna morgon med snigel.
men snart ska vi dra oss mot göteborg och gå in en sväng på nordstan och checka lite, tänkte man kanske kan hitta något. behöver ju fortfarande en hel del kläder egentligen, men när man inte vet exakt vad man vill ha, blir de extra svårt.. pengar har jag fortfarande iallafall [:

nu ska jag peppa snigel till att börja gör iordning sig, så vi kommer iväg snart. hon ligger bara vid teven och slöar. men ikväll hade vi änna tänkt att tälta, OM det inte regnar just då vi sätter upp tältet förstårs, då blir det lite surt.. men om det regnar efteråt gör inget ! vi får väl se sen hur det blir helt enkelt.
PUSS

en helt vanlig måndagskväll

igår vid 7 tiden kom snigel till kungälv och jag cykla ner för att möta henne..
sedan drog vi vidare till Kungälvs grillen och där mötte upp mike och dom åt sedan piiiiiizza typ.
VILKEN VÄRME DET VAR.. asså gud, jag fick svindeln. klagar då inte! men köpte cola svepte ner två burkar i ett naffs. sedan drog mike hem och jag cyklade med snigel bakom mig. tog de dock väldigt lugnt på hemvägen och sista biten börja de spöregna.. men då var vi nästan i skogen så det var bara att springa under träd så klarade man sig (:


ignoooore, min röst och ALLT jag säger... pinsamt - "NÄSTA" speciellt....
fast den e inge kul, så ni andra behöver inte titta heller (:

sedan började det ju åska å grejer också.. så vi kom inte hem till snigel.. utan vi blev fast hemma hos mig ;)  och hade sedan en lugn kväll av att spela monopol ( (y) ) och lyssna på musiic.
tillslut blev man övertrött och skratta för ingenting, som vi vet lätt kan hända.
men en fruktansvärt go kväll hade vi iallafall.

KYSSEN

love made me blind



even if the feeling is confusing, I want and need to continue be with you, here and now.
that feeling I felt for you was the most wonderful feeling I've ever known.
and I know You can give me that feeling again..(only you), if you want.





don't know what tomorrow brings but i'm still hoping
that you are the one for me
oh and what, if I had you and what if you had me and
baby, what's the reason we can't fall in love?
what if



ingetorp


vid två tiden kom vi till ingetorp och 10 minuter senare kom alex framhoppandes. trevligt !
stekte och bada! dock fortfarande kallt i vattnet men.
men vi 4 tiden började solen ta kål så vi började då vänta till alex nästa buss skulle komma och sedan drog vi oss hemåt.

kort inlägg om kort badbesök!
PUSS


säg att det inte var en dröm

ehm. ja .. borstar nu tänderna för att sedan ta moppen med mike till ingetorp och ah.. vad brukar man göra där i sånthär väder tro? ;)
och sedan kommer alex med bussen.. vet inte hur länge vi stannar. och vet inte avd jag ska hitta på efter heller.
men nu drar jag iallafall.. sola på!
PUSS

SPANIEN

inte för att jag har följt VM direkt, har la tittat på två hela matcher. men ändå sköj att spanien fixa det ;D

snigel följde med mig hem förut och vi tittade på matchen här, men nu har hon precis tagit farväl och farit hemåt..


och imon.. hoppas jag på feting najs väder.. eller nej nu ska vi inte vara sånna, men.
hoppas iallafall på att det blir fint väder med massa sol, så man kan åka till tiep havet å steka på, för har ju liksom inte badat i havet än (;

kysss ;*

lane loge (uddevalla)

som sagt............ vi drog till Uddevalla igår - jag, snigel, jennie & tina.
tog en timma med tåget och sedan beställde lilla Patrik en taxi till oss, som tog oss vidare till Lane Loge för att de skulle gå snabbare.

när vi kommit fram bokade vi stuga och gjorde oss sedan hemmastadda där i lilla stugan, mys!
daniel hade en egen stuga och pillan å putte hade med sig husvagn.. sov dock inte där de var planerat men






jannez i fullgång där bakom (;



orkar inte ladda upp mer här, men fler bilder kommer ju upp på fejan också ofc ;)
dagen idag har väl inte vart helt hundra.. men klarar sig de gör man alltid (:

när vi kom fram igår var de meningen att vi skulle spela nånting som kallas fotbollsgolf.. men de blev lite för sent för det, men jag och C.O hade.. medans vi väntade på taxi:n köpt lite gott att grilla, så igår blev de grillat fläskfile, god potatisgratäng och mums :D
och nu sitter jag här och bara dregglar när jag tänker på KEBAB, hade varit fett nice att sticka ner och köpa en kebabtallrik eller pizza.. heelaw, men känner att de flesta restaurangen stänger ju typ nu.. så de blir nog inget med det, snygt (n)

MASSA PUSS


always on my mind

såvde hos snigel inatt, och vid 10 satte vi klockan, och redan klockan halv 11 satt jag på moppen hem, och en timme senare kom snigel efter. fast nu drog hon också vidare till ner hemmakväll för att köpa lite gulligt godis to us [:

vid 20 över tolv ska vi ta bussen från mig till Ytterby och där möta upp Jennie för att ta tåget till Uddevalla och där sedan hämtas av syster & hennes kille (pernilla och patrik) för att åka vidare till Lane Loge, där vi ska spendera kvällen och natten! för förhoppningsvis kommer tina lite senare också, hon kunde inte komma nu på grund av nånting, vet inte vad det var men.. nått var de.

 
i like .. på paint blev de nog bäst med denna piercingen.. men paint är inget jämfört med på riktigt, & och om jag skulle ha denna ringen, blir det nog inte riktigt jag... eller ? :P
haha för isåfall ska jag nog ha en vanlig "kula" så att säga ... gud vad jag snackar om detta känner jag. känner ändå att det kommer blir mycket mer sagt än gjort (;

nu måste vi strax dra oss till bussen
PUSS

så jävla.. stuck ..

datorn i högsta hugg fortfarande.. skulle egentligen plattat håret så fort de blev tort.
men fastnade här kände jag, och NU är snigel nere och tar sig ett bad så det går icke nu heller.. fast orkar dock inte heller, men Måste imon innan vi åker, å blir ju lite knapert eftersom vi ska vara hemma hos mig klockan 12..
menmen, de går väl om man vill.


2007 maybe ..

känner att magen börjar kurra nu också.. kanske ska gå ner till snigels kylskåp å checka lite ;)
å sedan börja med plattning av håret, så det blir lite lättare imon [:

PUSS


break your heart

nyduschat sitter man framför datorn, hemma hos snigel, lyssnar på musik och tina är på besök.
de springer runt och velar medans jag sitter här och pratar allvar ! inte med mig själv alltså, men ja (:

slingorna blev la kanske inte riktigt som jag tänkt mig.. blir nog brunett nästa gång [:


blev inte gulhårig NEJ..  men håret är nu verkligen affro ;o

nu är det pingistunering som gäller.. snart min tur att möta vinnaren (;

vi höres, PUSS


för alltid

jag vet vad jag vill, å även vad jag känner. men ändå känner man förvirring. och vill annat än det känslorna visar. nu antar jag att ja vet varför det ännu inte hunnit hända så mycket denna sommarn.
för att du inte kunde, var heller inte jag lika taggad längre.. men känner att jag borde komma iväg å göra något lite ovanligare.

så imon vid 1 tiden drar man med snigel, tina och Kanske någon mer, med min syster, hennes kille & bror till Uddevalla och ska spendera kvällen och natten där, för oss "barn" blir det att sova i stuga och framåt kvällen drar man sig till parken och
"checkar" dansbandet dom ska spela.. fast syftar mer på alla goa folk som även kommer vara i parken! (:


paint målad piercing är inte alltid det finaste, men var tvungen att försöka ;)

gör nu slingor, och för att göra lite tidsfördriv innan man ska tvätta ur det, sitter man halvt i solen och tittar halvt på one tree hill :D

PUSSPÅDET


you'll be in my heart

Come stop your crying
It will be alright                 For one so small
Just take my hand             You seem so strong
Hold it tight                      My arms will hold you
I will protect you               Keep you safe and warm
From all around you          This bond between us
I will be here                     Can't be broken
Don't you cry                    I will be here don't you cry

                  

                                  Cause you'll be in my heart
                                  Yes, you'll be in my heart
                                   From this day on
                                   Now and forever more
                                   You'll be in my heart
                                   No matter what they say
                                   You'll be here in my heart
                                   I'll be there always.
                   


everything

har som sagt och kommer som sagt inte bli jätte många inlägg nu framöver på sommarn.
men kan berätta lite att igår drog jag till Maria och tillbringade en dag hemma hos henne, med lite kortspel och lite fotboll på tv (:
kom hem vid 12 och då var det sängen som väntade med en gång. trevlans.

idag är ju inte vädret på våran sida, men snigel är påväg och något ska vi väl hitta på.

PUSS


10 anledningar till varför datorn måste vara en man.

  • De har mycket information, men vet fortfarande ingenting.
  • En bättre modell står alltid och lurar bakom hörnet.
  • De ser fina och bra ut, tills du tar hem dom.
  • Det är nödvändigt att ha en backup.
  • Storleken spelar roll.
  • De gör vad som helst du vill, så länge du trycker på de rätta knapparna.
  • Det bästa men att ha den ena eller den andra, är de spel du kan spela.
  • För att få deras uppmärksamhet, måste du sätta på dom.
  • Lyset står på, men det är ingen hemma.
  • Båda har en joystick, fast den ena blir slak efter för mycket ryckande.

  • crazy little thing called love

    nu hade äntligen pengarna rullat in på kontot.. så idag åkte jag och snigel till den stora staden och jag tänkte shoppa kläder för vartenda öre.. men då är det självklart att man inte hittar nått [:
    men jag överlever, å har ett PAR pengar kvar då istället!

    men hittade lite..... lite fel färg på bilderna dock

    mörkröda tiep
     


    vanligt linne och en mörkBLÅ sådan som jag tänkte att säkert INGEN annan har, hehe (;

    sedan drog vi hem till mig och mamma skulle komma för att göra slingor på mig, men när jag letade efter slingpaketet jag trodde skulle finnas hemma, fanns tyvärr inte. och maxi hade redan stängt.
    så imön morgon kommer mamsen istället och ska göra söta slingor på mig. 

    snigel åkte för en stund sedan & nu sitter man här ensam i huset, med alla lampor tända.. nästan.
    för man tycker ju klart det är mindre farligt om det är tänt överallt.

    I'm moving, To a brighter dawn
    I'm moving, Gotta take the fight
    I'm moving, I can make it right
    can make it right..

    dancing on my own

    fick sova ett antal fler timmar inatt. var la behövligt även om jag känner att jag inte riktigt tagit igen de två senaste nätterna än.
    är la inte helt 100 från gårdagen än heller, men känner att det är väldigt mycket bättre iallafall. så imon är jag nog kry å fin igen (:


    inte en aning vad jag ska hitta på idag, är ju inte helt pigg och frisk så orkar egentligen inte hitta på så mycket. men det känns också som jag egentligen inte har tid att bara sitta hemma och inte göra någonting heller.  för av dessa tre veckor på sommarlovet har jag la typ i genomsnitt bara en vecka varit händelserik, och tiden går ju så jävla snabbt så snart kommer jag sitta här igen, men med bara en vecka kvar. då är det pänik!
    så vill verkligen hitta på lite galna å goa saker nu.. det är ju trots allt 7 veckor kvar [;

    KYSS


    stomach ache

    dagen idag vaknades la upp med folk som inte kände sig helt pigga å krya.
    men när det mesta hade gått över för de andra. så börjar la min mage jobba sig.

    har hänt förut men NU har det inte hänt på flera månader. men får så ont i magen att jag gärna hade lipat om det hade kommit några tårar. det kommer ju bara sådär, utan anledning eller nått & så jävla ont får jag va.. det är helt sjukt, jag orkar varken stå eller sitta, utan det ända jag kan göra är att ligga på rygg, andas som en häst emellanåt, och ha magen HELT FRI från minsta lilla, inte ens täcket kan jag ha på magen.
    men tog både alvedon och ipren i båten men INGET av det hjälpte ett piss.

    vi alla låg i båten å slöa hela morgonen, vi i båten vakna halv 6 och ingen kunde sedan somna om. så.. inatt sov jag la lite mer än 2 timmar... trött? - ja!
    men vid 1 tiden började vi dra oss hemåt. och klockan 2 fick jag min SÄNG.
    men innan.. stoppade jag i mig en till alvedon, och den verkade iallafall.. och sedan somna jag och sov gott i två hela timmar.

    jaja, pussheej

    out from under

    på lördagen vakna jag upp i samma säng som jennie och snigel.
    mådde la kanske inte helt 100 , men med en ipren och lite mat i magen blev de bättre.

    vakna dock redan vid 8 tiden och kunde inte somna om, så sov la 4-5 timmar den natten eller nått.
    men när klockan blivit så mycket som 11 åkte jennie hem och jag å snigel till pappisen min.
    för att packa det sista för att klockan 1 skiljas från snigel och ta sig till busstationen och möta upp folk man skulle tillbringa en natt i båt på någon ö (:



    så såg de väl ut för oss i båten ..
    eller ne inte riktigt, vi hade ju iallafall en båt man kan sova i.
    vädret var ju underbart förutom att det började blåsa ut till "havs" så att säga.

    var en kul kväll med gott folk,
    fast som dock inte slutade lika bra för alla.. men är man "törstig" och dricker på tom mage får man la skylla sig själv.
    överlever gör man ju. iallafall jag (y'

    PUSS

    you shine up my day

    ne nu ljög jag, igen .. verkar inte bli något direkt händelserikt inlägg imon inte.
    eftersom jag redan är hemma och jag tog inte en ända bild på hela helgen.

    men kan ju ändå berätta lite om ni vill veta [:

    i fredags blev de först två snabba stektimmar tills jag skulle till frissan klockan två.
    tog dock nästan 5 cm på längden men blev helt okej.



    sedan kom snigel och vi drog in till backaplan för att träffa pillan där och gå en snabbrunda.
    efter det åkte vi hem till min moder.. eller till hennes hus för att göra iordning oss lite (;
    och under kvällen kom de endel folks.

    MASSA PUSS


    why do we need fashion

    snigel sov hos mig inatt igen såklart, får la änna passa på de dagar man har huset helt för sig själva.

    bara en halvtimme efter vi vaknat drog vi till ingetorp för att gotta oss,
    kom la dit lite innan 1 tror ja det var, och idag fick man sig första doppet i sjön för iår :$ ehee..



    sen fick vi oss ett oväntat besök, av ronny å hans kompis som visst hade hittat till vårat place [;



    & sedan fick man sig ett oväntat dopp.. det var ju inte speciellt varmt i vattnet, så det där sista dopppet hade jag änna hoppat.. men är ronny så snäll att hjälpa än att hoppa i så.. hade man inte mycket till val.. ;o

    imon är det solning och KLIPPNING som gäller, fast bara topparna så förvänta er inget nytt (:

    PUSS

    baaaad

    ja.. det blir ju inte för jävla bra med bloggandet nu under sommarn, då det är allt för sexigt väder, inget att blogga om. å inte heller någon större lust på grund av annat de senaste. menmen.

    på måndag kommer nog endel skulle jag vilja tro iallafall, för ser ut att bli en rätt så händelserik helg!

    för några dagar sedan så...

    blev de först endel stek hos mig med snigel (y




    och mot kvällen drog vi vidare till Kungälvs grillen och träffa mike och äta!



    sedan satte man sig ute i solen de sista, medans man smälte maten.
    för att sedan sätta sig på sommarfordonet - moppepeden och dra sig hemåt för en ensamkväll med snigelansiktet!

    kysss ;*

    RSS 2.0